Rochii de ocazie de inchiriat

    O rochie de ocazie este o adevarat corvoada financiara pentru o femeie. Daca un barbat are solutia clasicia a unui costum impecabil croit sau a unui frac clasic, pe care le pot purta de mai multe ori, alternand doar accesoriile, vestimentatia feminina de ocazie presupune o dovada de echilibru, bun gust si gratie. Trebuie sa stii care sunt canoanele fiecarui tip de eveniment special, materialele adecvate si restul aprticipantilor. Trebuie sa ai o rochie de ocazie adecvata, care sa-ti vina perfect, accesorizata discret si care sa-ti compliemtneze personalitatea. Toate acestea, la un pret pe masura...


Rochii de ocazie de inchiriat

Rochii de ocazie de inchiriat

Rochii de ocazie de inchiriat

    Proportional cu importanta evenimentului creste si complexitatea rochiei; materialele devin mai rafinate, designul mai pretentios, ornamentatiile mai delicate si, adeseori, pretul mai piperat. Daca nu-ti poti permite sa iti achizitionezi o rochie de ocazie adecvata fiecarui eveniment, ai doua posibilitati la indemana: investeste in cateva piese clasice, de rezistenta. De asemenea, alege accesorii delciate sau dimpotriva, care sa transforme rochia, de asemenea de calitate. Astfel, iti poti crea o noua tinuta purtand aceeasi rochie (o rochie tip sirena, rochie de cocktail sau o rochie cu un corset incorporat, simpla).

    A doua varianta este sa iti inchiriezi rochia de ocazie. Multe firme specializate din intreaga lumea au o gama impresionanta de rochii de ocazii de inchiriat, de la cele mai simple la cele mai sofisticate, care iti pot face seara uimitoare.

Meniu